...

Facultatea de ┼×tiin┼úe Economice Cluj

Universitatea Cre┼čtin─â "Dimitrie Cantemir" Bucure┼čti

Acreditat─â prin Legea 238 din 23.04.2002 ┼či evaluat─â institu┼úional cu GRAD DE ├ÄNCREDERE RIDICAT
Politica de confidentialitate

Politic─â de confiden╚Ťialitate a site-ului cantemircluj.ro

UNIVERSITATEA CRE╚śTIN─é ÔÇśÔÇÖDIMITRIE CANTEMIRÔÇŁ - Facultatea de Stiinte Economice Cluj-Napoca cu sediul pe str. Teodor Mihali, nr.56, Cluj-Napoca, 400591, CUI 10334873 (ÔÇ×OperatorulÔÇŁ sau UCDC) colecteaz─â ╚Öi prelucreaz─â date cu caracter personal, ├«n conformitate cu prevederile legale ├«n materie de prelucrare a datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date ├«n situa╚Ťiile ├«n care persoanele interesate viziteaz─â site-ul www.cantemircluj.ro.

Politica de confiden╚Ťialitate a datelor prezentat─â ├«n cele ce urmeaz─â a fost elaborat─â pentru a le servi celor care sunt preocupa╚Ťi de modul ├«n care informa╚Ťiile lor personalizabile sunt utilizate online ╚Öi aceasta se aplic─â website-ului www.cantemircluj.ro.

1. Categoriile de date personale ce pot fi prelucrate de c─âtre Operator


Categoriile de date personale prelucrate în activitatea Operatorului, sunt următoarele:

1.1 Date personale de identificare (nume, prenume, telefon, e-mail, na╚Ťionalitate, limba ╚Öi ╚Ťara din care interac╚Ťiona╚Ťi cu noi). Datele sunt necesare pentru vizitarea ├«n mod corespunz─âtor a site-ului.

1.2 Informa╚Ťiile pe care le primim de la dvs. ca urmare a unor solicitari transmise prin e-mail, telefon, sau orice alt mijloc de comunicare.

1.3 Date privind activitatea online - ├«nregistr─âm informa╚Ťii cu privire la modul ├«n care utiliza╚Ťi site-urile noastre, cum ar fi c├ónd, ╚Öi/ sau cum vizita╚Ťi sau utiliza╚Ťi site-urile, timpul petrecut pe site, ce tipuri de anun╚Ťuri a╚Ťi vizualizat, adresa IP, sistemul de navigare folosit, tipul dispozitivului folosit, informa╚Ťii demografice ╚Öi privind interesele utilizatorilor. De asemenea, utiliz─âm cookie-uri ╚Öi tehnologii similare pentru a re╚Ťine preferin╚Ťele dvs. Mai multe informa╚Ťii despre prelucrarea prin cookies se reg─âsesc ├«n Politica privind cookies.

1.4 1.4. Date ob╚Ťinute de la ter╚Ťi ÔÇô putem primi informa╚Ťii despre vizitele dvs. pe alte site-uri sau platforme care includ reclame, module cookie sau tehnologii asem─ân─âtoare. Platforma site-ului va putea fi accesat─â ╚Öi prin contul dvs. Google. Dac─â opta╚Ťi pentru una dintre aceste variante, ve╚Ťi fi directiona╚Ťi c─âtre o pagin─â administrat─â Google LLC, unde ace╚Ötia v─â vor informa cu privire la transferul datelor dvs c─âtre www.cantemircluj.ro . Puteti consulta politicile de confiden╚Ťialitate Google, folosind urm─âtorul link: https://policies.google.com/privacy V─â subliniem c─â nu colect─âm ╚Öi nu prelucr─âm ├«n alt mod date sensibile, incluse de RGPD ├«n categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim s─â colect─âm sau s─â prelucr─âm date ale minorilor care nu au ├«mplinit v├órsta de 16 ani.

2. Scopurile și temeiurile prelucrării datelor dvs. cu caracter personal


Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

a. Derularea activit─â╚Ťii de promovare a ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior prin intermediul site-ului, incluse fiind, dar f─âr─â a se limita la: informarea despre cursurile care pot fi urmate ├«n cadrul UCDC, condi╚Ťiile ├«n care se pot realiza ├«nscrierile la cursuri ╚Öi sus╚Ťine examenele, regulamentele de ordine interioara ╚Öi de organizare a consursurilor, punerea la dispozi╚Ťie informa╚Ťiilor disponibile pe site-ul Operatorului, (temei juridic: consim╚Ť─âm├óntul persoanei vizate - art. 6(1) lit. a) RGPD);

b. ├Ändeplinirea obliga╚Ťiilor legale ale Operatorului (ex. comunic─âri sau raport─âri c─âtre autorit─â╚Ťile ╚Öi institu╚Ťiile publice abilitate, inclusiv sub aspectul infrac╚Ťiunilor financiare ╚Öi online, ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor de plat─â a impozitelor ╚Öi taxelor, arhivarea documentelor ╚Öi informa╚Ťiilor transmise ├«n cursul desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťii de ├«nv├ó╚Ť─âm├ónt, inclusiv ├«n format electronic) (temei juridic: art. 6 (1) lit. c) RGPD);

c. Comunicarea de informa╚Ťii noi privind procesul de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt. Dorim s─â v─â transmitem informa╚Ťii despre procesul de ├«nv├ó╚Ť─âm├ónt, precum ╚Öi alte informa╚Ťii care consider─âm c─â pot fi de interes pentru dvs.. Prelucrarea se bazeaz─â pe consimt─â╚Ťm├óntul dvs. pe care vi-l pute╚Ťi retrage oric├ónd, prin dezabonarea de la newsletter-ul nostru (temei juridic: consim╚Ť─âm├óntul persoanei vizate - art. 6(1) lit. a) RGPD);

d. Analiza datelor colectate ├«n scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii activit─â╚Ťii Operatorului, realizarea de analize ╚Öi statistici cu privire la activitatea derulat─â, ├«n scopul oferirii unor servicii relevante ╚Öi personalizate, inclusiv prin Google Analytics, [ÔÇŽ] (temeiul juridic: interesul legitim ÔÇô art. 6(1) lit. f) RGPD);

e. Analiza datelor colectate cu ajutorul cookie-urilor ╚Öi altor tehnologii similare plasate pe site-ul Operatorului sau al unor ter╚Ťi, ├«n scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii func╚Ťion─ârii site-ului, adapt─ârii con╚Ťinutului acestuia ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele ╚Öi interesele vizitatorilor, precum ╚Öi realizarea de publicitate (temei juridic: interesul legitim - art. 6 (1) lit. f) RGPD ╚Öi, dup─â caz, consim╚Ť─âm├óntul dvs. ÔÇô art. 6 (1) lit. a) RGPD);

f. Solu╚Ťionarea poten╚Ťialelor litigii, constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan┼ú─â, solu╚Ťionarea reclama╚Ťiilor ╚Öi a solicit─ârilor din partea clien╚Ťilor (temeiul juridic: interesul legitim ÔÇô art. 6(1) lit. f) RGPD).

3. Categorii de destinatari c─âtre care se pot divulga datele personale


Putem dezv─âlui datele dvs. c─âtre urm─âtoarele categorii de destinatari:

a. autorit─â╚Ťile statului ╚Öi institu╚Ťii publice, ca urmare a unor obliga╚Ťii legale ale Operatorului;

b. prestatorilor de servicii implica╚Ťi ├«n mod direct/indirect ├«n activitatea de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt ╚Öi administrare a site-ului www.cantemircluj.ro (ex. prestatori de servicii de suport IT, furnizori de servicii de centre de date, );

c. instan╚Ťelor judec─âtore╚Öti sau arbitrale, notarilor publici, avoca╚Ťilor, executorilor judec─âtore╚Öti, birourilor de traduceri, dac─â este necesar.

d. ter╚Ťilor furnizori de cookies ╚Öi tehnologii similare conform celor descrise ├«n Politicia privind Cookies; ├«n aceste situa╚Ťii, datele dvs. cu caracter personal colectate prin intermediul cookies / tehnologiilor similare ale ter╚Ťilor ar putea fi transferate unor state ter╚Ťe (i.e. din afara Uniunii Europene).

Operatorul ar putea s─â transfere datele personale c─âtre ╚Ť─âri din exteriorul Uniunii Europene sau Spa╚Ťiului Economic European. Pentru astfel de transferuri, Operatorul ia o serie de m─âsuri pentru a asigura un nivel adecvat de protec╚Ťie a datelor cu carater personal ale persoanelor fizice. Printre aceste m─âsuri se pot reg─âsi ╚Öi ├«ncheierea de clauze contractuale standard aprobate la nivel european.

Transferul datelor c─âtre ╚Ť─âri ter╚Ťe se poate realiza ╚Öi atunci c├ónd este necesar pentru executarea unui contract ├«ntre dvs. ┼či Operator sau pentru aplicarea unor m─âsuri precontractuale adoptate la cererea dvs., ori atunci c├ónd transferul este necesar pentru ├«ncheierea unui contract sau pentru executarea unui contract ├«ncheiat ├«n interesul dvs. ├«ntre Operator ┼či o alt─â persoan─â fizic─â sau juridic─â.

4. Durata prelucării și stocării datelor personale

UCDC nu re╚Ťine efectiv date personale prin intermediul website-ului. Datele sunt colectate prin intermediul serviciului Google Analytics ╚Öi sunt supuse condi╚Ťiilor de confiden╚Ťialitate ale acestui serviciu.

Pentru mai multe detalii legate de re╚Ťinerea datelor ├«n Google Analytics, v─â rug─âm s─â consulta╚Ťi urm─âtorul link:https://support.google.com/analytics/answer/7667196?hl=ro&ref_topic=2919631

Datele aferente cookie-urilor ╚Öi tehnologiilor similare sunt p─âstrare conform termenelor specifice respectivelor tehnologii, termenul de stocare put├ónd fi cuprins ├«ntre durata sesiunii de navigare ╚Öi o durat─â de 2 ani (sau mai mult, ├«n cazul cookie-urilor ter╚Ťelor p─âr╚Ťi).

5. M─âsuri de securitate privind privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal

UCDC dispune de măsuri adecvate pentru a se asigura că datele utilizatorilor website-ului sunt protejate împotriva accesului, utilizării sau modificării neautorizate, distrugerii ilegale sau accidentale și pierderii accidentale.

UCDC utilizeaz─â metode administrative, organiza╚Ťionale, tehnice ╚Öi fizice de asigurare a securit─â╚Ťii informa╚Ťionale at├ót pe website-ului UCDC, c├ót ╚Öi ├«n cadrul institu╚Ťiei. M─âsurile de securitate sunt concepute pentru a men╚Ťine un nivel corespunz─âtor de confiden╚Ťialitate, integritate ╚Öi disponibilitate a datelor.

Cu toate acestea, orice utilizator trebuie s─â fie con╚Ötient c─â exist─â ├«ntotdeauna un risc de transmitere a informa╚Ťiilor prin Internet ╚Öi s─â ├«╚Öi asume acest risc.

6. Drepturile dvs. în calitate de persoană vizată

├Än leg─âtura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, v─â pute╚Ťi exercita oricare dintre urm─âtoarele drepturi:

a. Dreptul de acces la propriile date cu caracter personal Ave╚Ťi dreptul s─â obtineti din partea noastr─â o confirmare a faptului ca Operatorul prelucreaz─â sau nu datele dvs. ╚Öi, ├«n caz afirmativ, ave╚Ťi drept de acces la datele respective.

b. Dreptul la rectificarea datelor dvs. cu caracter personal Ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi ╚Öi s─â ob╚Ťine╚Ťi rectificarea, actualizarea sau completarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete.

c. Dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âm├óntul Atunci c├ónd prelucrarea datelor cu caracter personal a fost efectuat─â pe baza consim╚Ť─âm├óntului dvs., acesta poate fi retras ├«n orice moment.

d. Dreptul la ╚Ötergerea datelor (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ) Ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi stergerea datelor dvs. cu caracter personal, pentru urm─âtoarele motive:

  • datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • prelucrarea datelor a fost realizat─â ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului dvs., iar acesta a fost retras;
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate ├«n mod ilegal;
  • v─â exercita╚Ťi dreptul la opozi╚Ťie ╚Öi nu exist─â motive legitime care s─â prevaleze ori v─â opune╚Ťi prelucr─ârii care are drept scop marketingul direct;
  • datele cu caracter personal trebuie ╚Öterse pentru a se respecta o obliga╚Ťie legal─â a operatorului.

e. Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii Ave╚Ťi dreptul de a solicita ╚Öi de a ob╚Ťine restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. cu caracter personal, ├«n urm─âtoarele cazuri:

  • atunci c├ónd contesta╚Ťi exactitatea datelor, pe o perioad─â care ar permite Operatorului verificarea exactit─â╚Ťii acelor date;
  • prelucrarea este ilegal─â, iar dvs. v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor, solicit├ónd ├«n schimb restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor;
  • atunci c├ónd Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal ├«n scopul prelucr─ârii, dar dvs. i le solicita╚Ťi pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan┼ú─â;
  • atunci c├ónd v-a╚Ťi opus prelucr─ârii ├«n virtutea dreptului la opozi╚Ťie, pentru intervalul de timp ├«n care se verific─â dac─â drepturile legitime ale Operatorului prevaleaz─â asupra celor ale persoanei vizate.

f. Dreptul la portabilitatea datelor Ave╚Ťi dreptul de a primi datele cu caracter personal care v─â privesc ╚Öi pe care ni le-a╚Ťi furnizat, cu dreptul de a le transmite unui alt operator, atunci c├ónd prelucrarea datelor se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul dvs. sau pe un contract la care sunte╚Ťi parte ╚Öi prelucrarea este realizat─â prin mijloace automate.

g. Dreptul la opozi╚Ťie Ave╚Ťi dreptul de a v─â opune, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, prelucr─ârii efectuate ├«n interesul legitim al Operatorului sau prelucr─ârii ├«n scop de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri.

h. Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â a datelor dvs., inclusiv crearea de profiluri

i. Dreptul de a depune o pl├óngere la autoritatea competent─â privind protec╚Ťia datelor

Date de contact ale Autoritat─â╚Ťii na╚Ťionale de Protec╚Ťie a Datelor pentru Rom├ónia:

AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL (ANSPDCP)
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
RO- 010336 Bucharest, RomaniaRO - 010336 Bucuresti,
Tel.: +40.318.059.211
http://www.dataprotection.ro/

Pentru exercitarea oric─âruia dintre aceste drepturi, cu excep╚Ťia dreptului de a depune o pl├óngere la Autoritatea de supraveghere, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi aleg├ónd oricare din modalit─â╚Ťile de comunicare de mai jos, preciz├ónd numele dvs., adresa po╚Ötal─â sau de e-mail unde dori╚Ťi s─â v─â fie comunicat r─âspunsul, precum ╚Öi scopul cererii.

Ne puteti contacta prin e-mail - la adresa: info@cantemircluj.ro sau printr-o cerere transmisă prin poșta la adresa str. Teodor Mihali, nr.56, Cluj-Napoca, 400591.

Vom ├«ncerca s─â finaliz─âm cererile dvs. c├ót mai repede posibil ╚Öi s─â v─â r─âspundem la ├«ntreb─ârile cu privire la datele personale. ├Än orice caz, ar trebui s─â primi╚Ťi un mesaj de la noi ├«ntr-un termen care nu va dep─â╚Öi 30 de zile de la data primirii cererii dvs. ├Än aceast─â perioad─â v─â vom da un r─âspuns sau v─â vom informa despre prelungirea termenului limit─â ╚Öi vom explica motivele. Dac─â avem ├«ndoieli cu privire la autenticitatea identit─â╚Ťii persoanei care face o cerere specific─â, putem pune mai multe ├«ntreb─âri pentru a o verifica.

Putem actualiza aceast─â Politic─â din c├ónd ├«n c├ónd ╚Öi v─â vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe Site-urile noastre. V─â rug─âm s─â consulta╚Ťi periodic aceast─â Politic─â pentru orice modific─âri.

Politica de cookies

Politic─â cookie a site-ului cantemircluj.ro

Tipuri de cookie folosite:

Cookie-uri necesare
- ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru statistici
- Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Cookies setate de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir:

Analytics - Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul

Servicii terte
folosite de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir
Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir foloseste serviciile urmatoarelor terte parti in scopul oferirii de functionalitati, pentru analiza si pentru publicitate. Este posibil ca aceste terte parti sa seteze si sa foloseasca cookie-uri si/sau tehnologii similare pe website-urile si in aplicatiile operate de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, precum si pe website-uri si in aplicatii altele decat cele operate de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir.
Pentru mai multe detalii, consultati politicile de protectie a datelor precum si ghidurile de administrare a preferintelor utilizatorilor si posibilitatile de dezactivare oferite de companiile care gestioneaza aceste servicii, dupa caz.
Furnizor Categorie Scop Politici
Goocle Analytics Statistici Analiza trafic web Google Analytics Terms of Service
Analytics Help
Lista cookie-urilor folosite:
Denumire cookie Categorie Scop Durata Accesat de
__utma Statistici Collects data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit. 2 ani Google Analytics
__utmz Statistici Collects data on where the user came from, what search engine was used, what link was clicked and what search term was used. 6 luni Google Analytics

www.cantemircluj.ro ┬ę 2021